Sebtapaszok

Sebtapaszok

Gyors, egyszerű és higiénikus segítségnyújtás apró sebek esetén

Az elsősegély doboz jól használható komolyabb balesetek esetén, de százával történnek kisebb sérülések is a munkahelyeken minden nap. A legtöbb esetben szerencsére csak egy ragtapaszra van szükségünk, amelyet a sebre helyezünk, így a munka azonnal folytatódhat tovább. A QuickFix lehetővé teszi az Ön számára, hogy rendszerezze a munkahelyi elsősegélyt, ezzel gyors megoldást adva a kisebb sérülésekre.

Hatékonyság, azonnali hozzáférés

Nem kell a szükségesnél több időt töltenie a kezeléssel. A rendszer higiénikus, egyszerű és állandóan kéznél van. Csak ki kell húzni egy ragtapaszt, felragasztani és máris folytatódhat a munka. Az egyedülálló adagoló a rendszer lényege: azonnali hozzáférést biztosít a ragtapaszokhoz

Válassza ki a munkahelye számára ideális megoldást!

Az igényeinek megfelelően választhat a QuickFix ragtapaszai közül. A Rugalmas QuickFix nagyon jó minőségű általános felhasználású ragtapasz. A Vízálló QuickFix speciálisan nedves munkahelyekhez lett kialakítva. A kimutatható fémszálas QuickFix egy speciális ragtapasz, elsősorban élelmiszeripari felhasználásra, vagy olyan munkahelyekre ajánlott, ahol fontos a könnyű kimutathatóság.

Nézet

Termék az oldalon

Termék az oldalon