Antibac Touchscreen Wipes, Keyboard Wipes az irodában

Az Antibac márka a fertőtlenítés kategóriában piacvezetőnek számít Skandináviában, ahol az ethanol alapú fertőtlenítőszerek legszélesebb skáláját kínálják.

A fertőtlenítő hatással is rendelkező termékeket úgy terveztük, hogy minél több baktériumot, gombát és vírust pusztítson el, ugyanakkor az emberi bőrt, és a különféle felületeket (pl. munkaeszközöket) ne károsítsa. A termékekhez etanolt használnak, amely nem okoz allergiát vagy más bőrirritációt. Sok más fertőtlenítőszerhez képest sokkal enyhébb, kevésbé szúrós illattal rendelkezik.

Az Antibac számára a minőségbiztosítás és az elszámoltathatóság kiemelten fontos: odafigyelnek arra, kikkel dolgozunk és kiemelten ellenőrizzük a termelési folyamatokat, valamint a felhasznált nyersanyagokat.

KÖVETELMÉNYEK ÉS SZABVÁNYOK:

Az Antibac megfelel minden nemzeti, és nemzetközi egészségügyi hatóság által alkotott szabványnak. Számos tesztet végeztünk, és dokumentációk igazolják az összes termék hatását. A gyárban a tesztelést és az ellenőrzést a megnövekedett minőségi követelményekkel összhangban végezzük. A termékeket a fertőtlenítő termékekre vonatkozó, hatályos EN szabványoknak megfelelően tesztelték. Ez azt jelenti, hogy a termékek megfelelnek az orvostechnikai eszközökről szóló irányelvnek és a fertőtlenítőszerekre vonatkozó irányelveknek is.