Már a megfelelő kézhigiéniával is sokat tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a különféle fertőzések terjedését a munkahelyünkön – például az influenzáét. 20 tippünk van, melyeket egyéni, vagy céges szinten betartva könnyebben elkerülhetőek a betegségek.

Kézhigiénia a munkahelyen

Bejegyzést írta:
A munkahelyi megbetegedéseknél az első helyen a bőr betegségei és sérülései állnak. Ezért fontos tudni, hogy ezek az állapotok hogyan alakulnak ki, és miként lehet őket megelőzni.

Balesetmegelőzés

Bejegyzést írta:
A munkahelyi balesetek a gazdaság valamennyi ágazatát érintik, azonban a probléma különösen súlyossá válhat a kis- és középvállalkozások (KKV-k) esetében. Mind a munkavállalók egészsége, mind a zökkenőmentes termelési folyamat érdekében nagy hangsúlyt kell fektetni a balesetek megelőzésére.

Hogyan alakul ki ekcéma, és mit tehetünk ellene?

Bejegyzést írta:
Az ekcéma a bőr felszínes gyulladása, amely hólyagokat, bőrpírt, duzzanatot, nedvedzést, pörkképződést, hámlást és rendszerint viszketést okoz. A kontaktekcéma a bőrrel érintkező anyagok által kiváltott gyulladás.

2300 szembaleset évente

Bejegyzést írta:
Az elülső testfelszínhez képest a szem csak 0,5%-nyi területű, mégis a szemsérülések aránya 10%-ot tesz ki a munkabalesetek között. Hazánkban körülbelül 2300 súlyos szemsérülés történik évente; 8%-uknál teljes látásvesztés, 34%-nál nagyobb mértékű látáscsökkenés következik be.
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 6 (1 Pages)

Új termékek