Sebtapasz adagolók telepítése és használata

Nap mint nap százával történnek kisebb munkahelyi balesetek. A legtöbb esetben szerencsére csak egy sebtapaszra van szükségünk, amelyet a sebre helyezünk, így a munka azonnal folytatódhat tovább.

KIHÚZNI – FELRAGASZTANI – MUNKÁT FOLYTATNI!

A QickFixnek köszönhetően az elsősegély dobozokban a ragtapaszok, (az esetleg már évek óta életlen) ollók utáni keresgélés már a múlté. Ezek helyett kisebb balesetek ellátására a QuickFix Ragtapaszadagoló rendszerek a megfelelőek.

EGY KISEBB BALESET ESETÉN HÁROM DOLGOT KELL FIGYELEMBE VENNI:

1. Legyen a tapasz könnyen megközelíthető,
2. Gyorsan és egyszerűen felragasztható,
3. Legyen tiszta és steril.

MÁR NEM KELL A SZÜKSÉGESNÉL TÖBB IDŐT TÖLTENI A KEZELÉSSEL.

Minden ragtapasz egyenként csomagolt, ezáltal megfelelnek a magas higiéniai elvárásoknak. Csak ki kell húzni a tapaszt, ami egy kézzel is rögtön a sebre ragasztható. A QuickFix egy teljesen új ragtapaszadagoló rendszer, ami két utántöltőre épül és falra szerelhető. A rendszerhez három különböző típus kapható, ami az igényeknek, a munkahelyi környezetnek megfelelően kombinálható. A rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy a különböző típusokkal igény szerint tölthető legyen.


HÁROM KÜLÖNBÖZŐ SEBTAPASZ, HÁROM KÜLÖNBÖZŐ IGÉNY:

1. A Rugalmas QuickFix nagyon jó minőségű általános felhasználású ragtapasz.
2. A Vízálló QuickFix speciálisan nedves munkahelyekhez lett kialakítva.
3. A kimutatható fémszálas QuickFix egy speciális ragtapasz, elsősorban élelmiszeripari, vagy vendéglátóipari felhasználásra.